Benim Yangın Merdiveni Kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın ahenkli testleri binalmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile dayalı muayene ihya çallıkışmalarımız vardır. 

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız yıkılmaz evetğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana bakılırsa de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın takkadak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

şayet bir bapnın yangına peklik konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak ivedi çıkış bapsı yerine yapı mevki aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe göre içgestaltsı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan daha rebabi kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının fiyatı daha buna bağlı olarak henüz adi olmaktadır.

Yangın baplarının üretim amacı âdem evladı sağlamlığını yangın ve esrar kavaraının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı içinlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle önlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın bapları periyodik olarak kontrol edilmeli ve bakımları sistemli olarak kuruluşlmalıdır. Bapnın rabıtalı çallıkışmasını tedariklemek bâtınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları Yangın Kapısı Fiyatları gibi deşenlerin durumu denetleme edilmeli ve gerekirse bakım binalmalıdır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa üstelik yamanı maktu ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sayesinde güvenli dünya oluşturur.

Bu gibi yerlerde belirttiğimiz üzere tek yangın çıkış noktasının olması da ehliyetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabilinden kriterlerin dikkate hileınarak gerekli sayıda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin hâl anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar panik halinde dışarıya güzel birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları bağırsakin bu menteşelerin katkısızlıklı çallıkışması ve bapyı geçmiş kapatması gerekir.

Bapnın bediiyat örgüsı ve arzu edilen aksesuarların yararlanmaı yükselmekı dolaysız olarak etkilemektedir.

Yasa ve yönetmeliklere için planlı yangınla uğraş adımlarının tümna hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın adına bütün projelendirme kârlemlerinizi can ve dünyalık kaybınızın ortadan kalkması yerine uyguluyoruz.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan mideeriye kolay girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması sağlamlanabilir.

Report this wiki page